MUUSIKOT

Duomme molemmat jäsenet ovat ammattitaitoisia ja kokeneita muusikoita. Vuosien varrella on tehty monenlaista keikkaa aina häistä hautajaisiin ja synttäri-yllätyksiin (eräs yllätys tapahtui aamu seitsemältä!). Mukaan on mahtunut esiintymisiä myös ravintoloissa, kotakahvilassa, sekä yritysten pikkujouluissa ja avajaisissa. 

Erilaisten esiintymisten tuomalla vankalla kokemuksella olemme aina ensisijaisesti viihdyttämässä ja vuorovaikutus yleisön kanssa tilaisuuteen sopivalla tavalla on esiintymisemme keskiössä.

Meillä on molemmilla oma tyyli soittaa, laulaa ja elää musiikkia, ja tästä yhdistelmästä syntyy Pihlavan ainutlaatuinen soundi. Lue alta lisää!


Pihlava - ammattitaitoinen esiintyjä juhliisi
Pihlava - ammattitaitoinen esiintyjä juhliisi

Hessu Isoniemi

Kitara, laulu

Hessu on oikeastaan muutakin kuin kitaristi. Hän venyy tarvittaessa myös rumpaliksi, sillä hänen erikoistaitonsa on perkussiivinen fingerstyle-soittotyyli. Tämä tuo duon musiikilliseen kokonaissoundiin erityistä rikkautta. Kitartansoiton lisäksi Hessu laulaa stemmoja ja toimii välillä laulusolistinakin. Hessun soolobiiseihin kuuluu mm. Olavi Uusivirran kappale Kaiken jälkeen olet kaunis. Hessulta lähtee myös välispiikkien parhaat puujalkavitsit.

Hessu on koulutukseltaan ammattimuusikko ja kitaraopettaja.


Psst! Jos kiinnostuit meistä, mutta kaipaat tilaisuuteesi isompaa kokoonpanoa, laajennumme tarvittaessa myös kokonaiseksi bändiksi. 
Kysy lisää!